PO Request Approval tool

Bij NX Filtration hebben we een PO Request Approval tool gebouwd met behulp van Power apps. Gebruikers kunnen een Purchase Order aanvragen in de Powerapps tool. De aanvraag wordt vervolgens op basis van kostentype, bedrag en/of project goedgekeurd door één of meerdere bovenliggende lagen. De tool is zeer functioneel en uitgebreid geworden; synchronisatie vanuit Afas en Exact, Microsoft approval flows en gebruik van rollen en rechten. De tool bespaart de finance afdeling van NX Filtration enorm veel tijd en de doorloop van approvals verloopt nu veel sneller. En nog steeds zijn we verbeteringen aan het aanbrengen, denk aan het vastleggen van voorkeursleveranciers en een geautomatiseerde invoer van de PO in Exact.

D365 Sales en Marketing

Het gehele marketing en sales proces van Luzac is geïmplementeerd met Dynamics 365; marketing automation, vakkenpakket configureren, overeenkomsten maken. Het sales proces ondersteunt rectoren met het samenstellen van vakkenpakketten (canvas app) en het opstellen van een overeenkomst. Maar ook het aanvullend onderwijsaanbod (examentrainingen en CITO trainingen) worden met een module in het CRM onderhouden en gevoed aan de Woocommerce webshop. Bestellingen in de webshop leiden vervolgens tot een order, inschrijving en factuurregels in Dynamics. De factuurregels worden vervolgens doorgestuurd aan Exact.

D365 Marketing Automation

Samen met de SRA hebben we de complete marketing automation ingericht, inclusief koppelingen met bijvoorbeeld de website en formulieren die daar ingevuld kunnen worden.

Stuur ons een bericht

We denken graag mee!

Bel of mail met ons, wij denken graag even mee met jouw project!